Vælg køleskabet i den rigtige størrelse

rigtig størrelse

By IF-Trojka / 3 uger siden

En af de sværeste beslutninger at skulle træffe når man skal have nye hvidevarer, have lavet nyt køkken eller såmænd bare have udskiftet køleskabet, er hvilken størrelse det nye skal have.
I stedet for bare at vælge et i samme størrelse kan det være en god idé at overveje, om der er behov for et mindre eller større køleskab. Hvilken størrelse køleskab der er rigtig til den enkelte husstand, er selvfølgelig forskellig, men læs med her – og så bliver du forhåbentligt klogere på hvordan du vælger rigtigt.

Er dit køleskab som regel fyldt eller tomt?

For at starte dine overvejelser omkring køleskabets størrelse, er det en god idé at overveje hvor meget eller hvor lidt du bruger dit nuværende køleskab. Det kan måske godt lyde ret dumt, for selvfølgelig bruger man sit køleskab. Men det handler om, hvor mange eller hvor lidt madvarer du plejer at have i det.
Der er stor forskel på om dit køleskab er propfyldt til randen eller om du kun har et rugbrød og en pose gulerødder til at være i det.
Du kan godt regne med at din brug af dit køleskab ikke ændrer sig besynderligt når du får et nyt, og du kan derfor justere størrelsen af dit køleskab ind efter hvor fyldt dit køleskab er lige nu.
Er det fyldt så du ikke engang kan presse en pakke smør mere ind, er det måske et tegn på at du skal vælge et større køleskab næste gang. Er dit køleskab derimod halvtomt og har været det i det sidste lange stykke tid, kan det være en god idé at tage et en størrelse mindre.
Hvorfor er det lige at størrelsen på køleskabet har betydning? Jo, det får du svaret på i næste afsnit

Derfor har størrelsen på dit køleskab betydning

’Betyder det overhovedet noget om mit køleskab er stort eller lille?’, spørger du måske. Jo, det gør det faktisk – og det af flere gode grunde:
Først og fremmest siger det sig selv at et lille køleskab ikke kræver lige så meget strøm som et stort køleskab. Du kan derfor spare penge på elregningen ved at vælge et mindre køleskab. Så hvis du alligevel kun bruger halvdelen af det du har nu, mister du altså ingenting ved at vælge et en tak mindre.
Derudover skal du også tænke på, at et stort køleskab optager mere plads end et lille. Det betyder altså, at hvis du er ved at lave dit køkken om, kan du få mere værdifuld plads til opbevaring ved at vælge et køleskab i en mindre størrelse. Dette kan der være rigtig god grund til at gøre, specielt hvis du i forvejen ikke har så meget plads.
Disse ting er rigtig gode at have med i sine overvejelser, når man skal vælge sit nye køleskab. Da forskellige køleskabe har forskellige funktioner og indretninger, er det en god idé først at lave en grundig forundersøgelse før du køber. Kig for eksempel på hjemmesiden her, og søg viden til dit køleskabskøb.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Find den perfekte julegave til hende

By IF-Trojka / 2 år siden

Det kan være svært at blive ved med at komme i tanke om ting, som man kan give væk i gave til sin kæreste, kone, veninde eller søster. Derfor kan det være en rigtig god ide at finde lidt inspiration til gaven via internettet. Det er vigtigt at huske...

CONTINUE READING

Comments : 0

B2B salg af led produkter

By IF-Trojka / 2 år siden

Start med det store og vent med detaljerne når du starter et firma Hvis du for nyligt har opstartet en virksomhed, er du uden tvivl bekendt med alt det arbejde det medfører. Der er uoverskueligt mange ting der skal tages højde for, og det er ikke nem...

CONTINUE READING

Comments : 0

Er billigt OK, når det kommer til sofaer og senge?

By IF-Trojka / 2 år siden

Et gammel ordsprog siger, at kvaliteten følger prisen. Dette ordsprog er dog opfundet af gamle, fastlåste virksomheder, der ikke er i stand til at genopfinde sig selv eller sine produkter. Derfor er de nødsagede til at slå på noget så ”udefinerbart”...

CONTINUE READING

Comments : 0