Spice dit parforhold op med sexlegetøj

parforhold

By IF-Trojka / 2 måneder siden

Sexlegetøj fås i mange former og er altså en helt normal ting. Man skal ikke skamme sig over at bruge det – og det kan i mange tilfælde faktisk være rigtig godt at bruge. For eksempel er det en god måde at få lidt spænding ind i sit parforhold, hvis det ikke går så godt. Sexlegetøj sørger for, at ens sexliv ikke bliver kedeligt og ensformigt.

Sexlegetøj til begyndere

Hvis man ikke før har brugt sexlegetøj eller bare ikke har brugt det særlig meget, kan det godt føles voldsomt og overvældende. Det gælder derfor om at starte stille og roligt ud, så ens grænser ikke bliver overskredet, og man forbliver tryg.
En rigtig god ting at starte ud med er sexet tøj og kostumer. Det er ikke i sig selv legetøj, men det kan have samme fordele. Ofte vil man jo føle sig mere sexet, når man har det på. Hvis man ikke normalt gør brug af det, er det også en ny ting, som er med til at ødelægge det monotone sexliv. Hvis man er en kvinde, kan man med stor fordel købe en korsage og nogle sexede strømper, samt selvfølgelig strømpeholdere. Det er noget, langt de fleste mænd vil elske helt vildt. Jo modigere man føler sig, kan man også købe et helt kostume – for eksempel et sexet stuepigekostume eller sygeplejerske kostume. Det er enhver mands drøm, og din partner vil helt sikkert ikke kunne holde fingrende fra dig.
Derudover kan man købe en dildo eller en vibrator. Det er helt grundlæggende sexlegetøj og ikke noget, som man behøver frygte. Vibratoren er til kvinden, mens dildo kan bruges på begge parter, hvis man tænder på det. Dildoer og vibratorer er en fantastisk måde at blive introduceret til legetøjsverdenen på. Hvis man kan lide dette, kan man altid tage skridtet videre.

Sexlegetøj til de øvede

Hvis I allerede har gjort brug af sexlegetøj og føler, at I har været igennem hele udvalget, er der intet at frygte. Der kommer hele tiden nyt, og det betyder bare, at I er mere klar på at prøve nye og måske mere overvældende ting.
Sexgynger. Hvis I ikke allerede har prøvet sexgynger, er det et must! De findes i et væld af forskellige modeller, så der er garanteret en I vil kunne lide. En sexgynge er med til at gøre sexlivet frækkere ved, at man blandt andet kan prøve en masse nye stillinger. Så hvis man føler, at ens sexliv er ved at blive kedeligt, er dette bestemt en mulig, som man bør overveje!
Sexmaskine. Sexgynger er én ting – den åbner for nye sexstillinger. Sexmaskiner derimod åbner i den grad for dobbeltpenetrering. Det er en form for onanimaskine, som kan penetrere brugeren – men kan sagtens bruge den med en partner som legetøj. For mange vil den være grænseoverskridende, men det kan kun anbefales i hvert fald at give den en chance. Man vil ofte opdage, at den tilføjer et helt nyt element til samlejet, som man ellers ikke kendte til.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Find den perfekte julegave til hende

By IF-Trojka / 2 år siden

Det kan være svært at blive ved med at komme i tanke om ting, som man kan give væk i gave til sin kæreste, kone, veninde eller søster. Derfor kan det være en rigtig god ide at finde lidt inspiration til gaven via internettet. Det er vigtigt at huske...

CONTINUE READING

Comments : 0

B2B salg af led produkter

By IF-Trojka / 2 år siden

Start med det store og vent med detaljerne når du starter et firma Hvis du for nyligt har opstartet en virksomhed, er du uden tvivl bekendt med alt det arbejde det medfører. Der er uoverskueligt mange ting der skal tages højde for, og det er ikke nem...

CONTINUE READING

Comments : 0

Er billigt OK, når det kommer til sofaer og senge?

By IF-Trojka / 2 år siden

Et gammel ordsprog siger, at kvaliteten følger prisen. Dette ordsprog er dog opfundet af gamle, fastlåste virksomheder, der ikke er i stand til at genopfinde sig selv eller sine produkter. Derfor er de nødsagede til at slå på noget så ”udefinerbart”...

CONTINUE READING

Comments : 0