velplejet

Sådan får du et velplejet skæg

Drømmer du om at have et velplejet skæg, der er så godt som perfekt? Find ud af, hvordan du kan få et velplejet skæg lige her. Guide til at få fuldskæg Har du altid... Read more »

Sådan fornyr du din bolig

Ligesom vores tøj er boligindretning utrolig personlig og udtryksfuld. Vores bolig siger utrolig meget om, hvem vi er. Følger du alle nye boligtrends, ender din bolig dog med at fremstå lidt upersonlig.... Read more »

Kunne du tænke dig en rå altankasse?

Er du efter en altankasse til altanen, så kan du finde en masse billige kasser hos altanbutikken, der vil pynte på enhver altan og give mulighed for at plante både blomster og... Read more »

Find den perfekte julegave til hende

Det kan være svært at blive ved med at komme i tanke om ting, som man kan give væk i gave til sin kæreste, kone, veninde eller søster. Derfor kan det være... Read more »
Ad Widget
en virksomhed på tryk

En virksomhed på papiret

Som virksomhed er det altid rart at have præsentationsmateriale liggende. Således er man velforberedt til pludselige kundebesøg, og man har mulighed for at sende et overblik over virksomheden, hvis sådanne skulle være... Read more »
sorte sokker

Den tøjmæssige klassiker – de sorte strømper

I dag skal vi kigge på en af de klassiske emner inden for tøjdesign, nemlig de sorte strømper. En klassiker uden lige, og en beklædningsstykke som igen og igen bliver ved med... Read more »

Jeg Er Begyndt At Drikke Juice Om Morgenen

Indlægget her handler om hvordan jeg er begyndt at drikke juice om morgenen, og hvordan det har givet mig meget mere energi. Men for helt at forstå historien skal man nok have... Read more »
Hvid seng med puder og dyner i

Hvorfor du burde købe en moskusdyne

Jagten på den perfekte dyne kan være lang og svær, specielt hvis du ikke kommer godt fra start. Billige dyner kan give mange problemer, men der er heller ikke nogen garanti for,... Read more »
Person har armbånd og ur på om sommeren

Opgrader din stil med nye smykker og ure

Synes du, at din stil er lidt for kedelig, og at den godt kunne trænge til et friskt pust? Der er mange ting, man kan gøre for at opgradere sin stil, og... Read more »
Hvid sandstrand med blåt klart vand

De bedste charterrejse destinationer

Er det endelig blevet tid til at tage på ferie? Ferie er lig med afslapning, sol, og de personer man holder af. Når du skal på ferie, skal du derfor ikke bekymre... Read more »
Mand bærer barn på skuldrene

Saml familien i haven med sjove aktiviteter

Når vejret bliver varmere, blomsterne springer ud og der igen kommer blade på træernes grene, kan man virkelig mærke at sommeren er på vej. Og hvad er hyggeligere at lave om sommeren,... Read more »
Normalt bestik ligger ved siden af tallerken

Alle bør have kvalitetsbestik i hjemmet

Det er jo ikke sådan, at maden smager anderledes, hvis du bruger den ene eller den anden slags bestik. Og alligevel. For det gør nu alligevel en forskel, hvilket bestik der ligger... Read more »
Øl bliver skålet i mod hinanden af glade mennesker

Tips til at holde gode fester

Har du noget du skal fejre? Der er mange anledning til at holde en fest. Uanset om du har fødselsdag, bryllupsdag eller studentergilde, har du anledning til at holde en stor fest.... Read more »
Person bruger mobiltelefon til salg

Sådan sælger du mere igennem telemarketing

Er du erhvervsdrivende, er du sikkert med i den evige kamp om kundernes gunst og opmærksomhed. Din virksomhed er drevet af dit salg, og derved af dine kunder. Har du overvejet om... Read more »
Murstensvæg med planter og cykler op ad

Vedligeholdelsesplan – hvorfor er det vigtigt?

En vedligeholdelsesplan kan beskrives som en grundig gennemgang af en bygning. Det er en plan indeholdende alt inde i huset, og udenpå huset. En sådan plan, kan skabe overblik over, hvad man... Read more »
Københavns nyhavn hvor en masse både holder

Derfor er det farligt ikke at få renset tagrender

Det har sin pris, hvis man lader ting, man burde have gjort for længe siden, stå til. Der er mange aspekter, af den bedrift det er at holde hus, som man sjældent... Read more »
Fyr med øreringe læner sig op ad væg

Guide: Find de helt perfekte øreringe til mænd

Vil du gerne finde nogle smarte og moderne øreringe til mænd? Uanset om de er til dig selv eller en anden mand, kan det nogle gange være svært at vide, hvor man... Read more »
Mand bruger bærbar på hans skød

Skam dig ikke over at låne penge online

Vi lever alle i et samfund, hvor skam og skyld fylder rigtig meget hos os hver især. Men det er der ingen grund til – og det er noget, der skal gøres... Read more »
Aktier

Hvad er forskellen på at investere i aktier og i kryptovalutaer?

Der er mange, der har svært ved at finde rundt i de mange investeringer, man kan gøre sig – og det især, hvis der er tale om dem der er lidt mere... Read more »
All inclusive Bali

Hvor finder man de billigste All inclusive afbudsrejser til Bali?

Bali. Høje temperaturer, hvide sandstrande og indisk kultur – hvad mere har du brug for? Det skulle da lige være en god pris. Uanset alder, profession og budget er det billigste altid... Read more »
mor og datter hopper i trampolinpark

Find den rigtige, firkantede trampolin til dine børn

Vil dine børn gerne have en firkantet trampolin hjemme i haven? Det er blevet meget populært for danske børnefamilier at have en trampolin i haven. Børnene kan få mange timer til at... Read more »
huse

Huse til leje i Randers

Processen når det kommer til lejebolig er næsten den samme, hvad enten du er udlejer eller lejer. Det gælder om at finde det sted, hvor flest mulige potentielle lejere eller huse er... Read more »
Trækroner set nede fra

Overnat udenfor med et EXPED liggeunderlag

Er du outdoor-typen, der søger ud i det blå, når du har brug for en pause fra hverdagen, så sætter du nok stor pris på det, som naturen kan give dig. Det... Read more »
Elektriker

Mangler du en elektriker på Sjælland

Går du og mangler en elektriker Sjælland? Hvad end du er ejer af en virksomhed, eller er du er en privat kunde der har brug for en elektriker, så er det vigtigt... Read more »
dreng spiller computerspil

Gør din gaming opsætning så komfortabel som muligt

Der er i dag rigtig mange mennesker, der gamer. Mest unge, men ældre generationer er ligeledes begyndt. Mange gamere er begyndt at gå mere op i, at de finder sig godt tilpas,... Read more »
barnet

Hvad skal barnet hedde?

Har du en lille spire i maven, og glæder du dig til at sætte en lille ny i verden, så har du med sikkerhed også tænkt over både pige- og drengenavne. Uanset... Read more »
skolestart

Bliv klar til barnets første skoledag

Den første skoledag er en betydningsfuld begivenhed for både barn og ikke mindste forældre. Det er en dag, som mange børn ser frem til, og som de glæder sig til. En del... Read more »
smykker

Georg Jensen – stort udvalg af smykker til enhver kvinde

Georg Jensen er et meget alsidigt mærke, som både tilbyder brugskunst og helt unikke smykker til deres kunder. Når man går ind på Georg Jensens hjemmeside eller kigger på deres smykker nede... Read more »
Træhus

Byg dine drømme med et træhus

Et træhus har egenskaber, som gør dig i stand til at designe og skabe det hjem, som matcher dine behov og dine drømme. Når du samarbejder med et arkitektfirma, som specialiserer sig... Read more »

Peber i store mængder – traditionen for 30 års fødselsdagen

Vi har altid gjort et stort nummer ud af fødselsdage. Uanset om det har været den første fødselsdag eller den sidste, så har vi fejret den med søde sager, godt selskab og... Read more »
Sådan kan du føle dig smartere som mand

Sådan kan du føle dig smartere som mand

Går du nogle gange rundt som mand og har lidt dårligt selvværd? Måske synes du ikke altid, at du ser lige smart ud? Sådan er der ret mange mænd, der har det,... Read more »
laan med nemid

Sms lån: Lån penge til det, som du står og mangler

Noget der kommer bag på rigtig mange i voksenlivet, er hvor mange uforudsete udgifter der er ved at være i live. Med mindre man har en rigtig stor opsparing, er det de... Read more »
tøj til børn

Find børnetøj, som matcher dit barns personlighed

Tøj til børn skal være andet end praktisk og behageligt. Dit barn skal både kunne føle sig fysisk og mentalt tilpas med sit tøj, og det skal være en stil og et... Read more »
finplakat

Plakater kan give din stue nyt liv

Har du indrettet din stue, med fokus på de helt rette møbler, tæpper, nips og planter? Egentligt lyder det jo super godt, for hvad mere har man brug for? Altså lige ud... Read more »
fødselsdagsfest

Gør fødselsdagen lidt sjovere med et tema eller en kostumefest

Skal du snart holde et brag af en fødselsdagsfest? Og er du lidt på bar bund, når det gælder om at gøre netop din fest unik og mindeværdig, så gæsterne vil snakke... Read more »
Alternative behandlinger af PTSD

Alternative behandlinger af PTSD

PTSD er forkortelsen for posttraumatisk stress disorder, altså en posttraumatisk stresslidelse. Det har meget at gøre med at disse lidelser har grebet om sig som konsekvens af at Danmark er blevet en... Read more »
Byggesæt

Byggesæt fra BAKOBA giver mange timers leg for både børn og forældre

Børn bruger stadig mere og mere tid i din digitale verden. Det er der desværre i rigtig noget at fortænke dem i, da det er det eneste eksempel de ser fra deres... Read more »