Hvis du skal finde en kontorsstol

finde kontorstol

By IF-Trojka / 3 år siden

Nu er året snart ved at være slut, og hvis du har lidt ekstra overskud i din virksomhed kan det være en god ide at få det brugt til at købe et eller andet der gør hverdagen lidt nemmere, sådan at du slipper for at skulle betale skat af det.

Og hvilken bedre ting at bruge pengene på end en god kontor stol. Med en god kontor stol sidder du nemlig bedre så du kan arbejde længere tid af gangen før du bliver nødt til at rejse dig, du får ikke problemer med ryggen så du kan rigtig arbejde igennem, og så ser det super lækkert ud så alle der kommer og besøger dig vil blive imponeret.

Her får du derfor et par gode råd til at finde den kontorsstol der er den rigtige for dig:

Se det store udvalg af kontorstole


Kontor stole fylder jo ret meget, og derfor er der ikke så mange butikker der har plads til at have så stort et udvalg som man kan komme og kigge på. Det er der to ting man kan gøre ved – enten den ene eller den anden eller begge to.

Det første er at man kan tage sin bil og køre ud og finde et kontor stole outlet hvor de har masser af forskellige kontorstole, sådan at man rigtig kan se og prøve mange forskellige modeller. Det kan godt være det er lidt svært at finde et outlet og man kommer til at bruge ret lang tid på det, men til gengæld kommer man også virkelig til at se mange forskellige stole.

Den anden ting man kan gøre er at man kan gå ind på internettet og så finde en hjemmeside eller butik der kun sælger kontorstole, og så kigge på det udvalg de har derinde. Her vil der nemlig også tit være et stort udvalg, sådan at man kan se de mange forskellige modeller der er.

Overvej designet på kontorstolen


Når du så har fundet et stort udvalg skal du jo til at finde ud af hvilken model der er du skal have og her er det vigtigt at du overvejer designet på din kontor stol. Det skal jo nemlig passe til resten kontoret, det går jo ikke at der pludselig står en skriggul stol midt i det hele.

Men det er ikke svært at finde en kontor stol der passer designmæssigt ind, for de fleste stole er holdt ret flotte og også ret neutrale i designet.

Overvej at bruge lidt ekstra på din kontorstol


Når nu du alligevel er ved at købe en stol bør du overveje om ikke du skal bruge lidt ekstra og så virkelig få en god model som kan holde i lang tid, og som du virkelig bliver glad for at sidde i. Forskellen på en kontor stol der er okay og en kontor stol der er rigtig god er ikke så stor i kroner og øre, men den er rigtig stor målt på kvalitet, så det kan som regel godt betale sig at købe det der er i rigtig god kvalitet.

Specielt hvis du køber stolen for overskud der ellers skulle være betalt til SKAT bør du købe chef-stolene – så længe altså du holder dig under beløbsgrænsen for straksafskrivninger for ellers skal du til at afskrive din kontor stol og det giver bare mere besvær end godt er.Det var et par gode råd til ting du kan kigge på når du skal finde en kontor stol. Der er mange andre små detaljer man skal være obs på, men meget af det giver sig selv når først man kigger på stolene, så god fornøjelse med det.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Find den perfekte julegave til hende

By IF-Trojka / 2 år siden

Det kan være svært at blive ved med at komme i tanke om ting, som man kan give væk i gave til sin kæreste, kone, veninde eller søster. Derfor kan det være en rigtig god ide at finde lidt inspiration til gaven via internettet. Det er vigtigt at huske...

CONTINUE READING

Comments : 0

B2B salg af led produkter

By IF-Trojka / 2 år siden

Start med det store og vent med detaljerne når du starter et firma Hvis du for nyligt har opstartet en virksomhed, er du uden tvivl bekendt med alt det arbejde det medfører. Der er uoverskueligt mange ting der skal tages højde for, og det er ikke nem...

CONTINUE READING

Comments : 0

Er billigt OK, når det kommer til sofaer og senge?

By IF-Trojka / 2 år siden

Et gammel ordsprog siger, at kvaliteten følger prisen. Dette ordsprog er dog opfundet af gamle, fastlåste virksomheder, der ikke er i stand til at genopfinde sig selv eller sine produkter. Derfor er de nødsagede til at slå på noget så ”udefinerbart”...

CONTINUE READING

Comments : 0