Gaver til manden der har alt

manden der har alt

By IF-Trojka / 3 år siden

Vi kender det alle sammen godt. Dagene nærmer sig d. 24 december, og man har ikke købt en gave. Det er ikke fordi man ikke har tænkt på det, men man hvad simpelthen ikke hvad man skal købe. Når man spørger en person, hvad han ønsker sig, får man tit og ofte det svar, at det ved han ikke. Man skal bare finde på noget selv. Det er sikkert sagt i bedste mening, men det gør bare situationen meget sværere. Vi har samlet nogle gode gaveideer, til manden der har alt.


Abonnementer


En rigtig god gaveide er et halvt eller helt års abonnement på personens yndlingsblad. Nu er det ikke alle mænd der har noget yndlings blad. Ja der er endda nogle der slet ikke læser blade. Men alle har interesser, og det er næsten umuligt at finde en interesse, hvor der ikke er lavet et blad der handling om det. Der er findes træningsblade, for men der går meget op i at være aktiv og i træning. Der findes modeblade for mænd der går meget op i mode og hvordan de ser ud, og jeg kunne blive ved.
Har man svært ved helt at pege ud hvad hobbyen er, så er Euroman et rigtig godt blad at købe abonnement til. Her får man god underholdning, og en masse gode artikler. Et blad som en hvilken som helst mand ville blive glad for at få en gang om måneden.


Friluftsgaver


Manden der har alt, er formentlig også en der godt kunne bruge noget af sin dyrebare tid på at holde lidt ferie. Derfor kunne det være en super idé at give ham noget som han kunne bruge i det fri. Her kunne det fx være et telt. Hvis man skal købe et telt, er det dog vigtigt at købe et, som rent faktisk holder. Ellers er der ikke meget ved det. Det skal altså ikke være et af de her billige telte som de fleste køber til Roskilde festival, og som flyver væk så snart der kommer den mindste vind. Nej, tag dig tid til at finde et ordentlig telt. Et telt som kan holde til det hele, og som ikke gør andet end at invitere til en masse hyggelige stunder.


Oplevelse


Efterhånden bliver oplevelsesgavekort en stor del af de gaver der ligger under juletræet. Og det er helt forståeligt. Noget som man måske ikke ville kunne tage sig tid til at få booket normalt, har man nu på papir. Man kan altså få en masse forskellige oplevelser, i masse forskellige prisklasser. Man kan få alt lige fra en tur i en ferrari, til en lille middag midt i København. Alle disse ting, er noget som man måske ikke får taget sig tid til, eller simpelthen bare glemmer at sætte pris på. Til manden der har alt, er det en god mulighed for at give ham lidt fritid fra hverdagens stress og jag. Og hvem ved – måske er det dig han inviterer på middag. Eller måske noget lækkert B&O-udstyr a la det du finder her?Det var så 3 gode ideer til manden, der tilsyneladende har alt. Man kan selv supplere med egne gode ideer, ud fra den inspiration disse må have givet. Så vis ham, at man stadig kan berige hans hverdag med nye ting og spændende eventyr.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Research er ofte pengene værd

By IF-Trojka / 1 år siden

Når lønnen lige er gået ind og det er tid til at forkæle sig selv lidt er der ikke mange bedre ting at købe end et godt headset. Men når prisen på hovedtelefoner spænder fra 200 kroner til 700 kroner er det nødvendigt at sammenligne headsets og hoved...

CONTINUE READING

Comments : 0

Giv dig selv et ur, som du ikke bliver træt af

By IF-Trojka / 2 år siden

Larsen Watches er synonym med kvalitet og detalje For mange mænd er ure lidt det samme, som smykker er for mange kvinder. Fordi det ofte ikk er så velanset at mænd dækker sig i diamanter, perler og guldkæder, er ure en måde som de kan udtrykke stil...

CONTINUE READING

Comments : 0

Sådan sparer du penge på dit iPad Cover

By IF-Trojka / 3 år siden

Efter at have været ude at bruge penge på en iPad (som i øvrigt er alle pengene værd, ingen tvivl om det), kan det være fristende at se om ikke man kan spare lidt penge på coveret. Man skal jo have det, det er der ikke så meget tvivl om, men hvis...

CONTINUE READING

Comments : 0