Få mere energi med en frugtpresser

By IF-Trojka / 3 år siden

Vi har tidligere skrevet om hvordan det er vigtigt at have masser af energi - du får flere kræfter til at gøre både det ene og det andet, og hverdagen bliver bare nemmere og bedre at komme igennem hvis du har masser af energi. Der er flere måder at få energien på - man kan f.eks. drikke masser af kaffe eller man kan spise specielle piller, men den nemmeste og sundeste måde at skaffe energien på er ved at drikke masser af frugtjuice. Og det får man nemmeste med en frugtpresser - og du kan se her hvordan.

Hvorfor er en frugtpresser så god?


Først og fremmest skal man forstå noget med frugt. De har masser af vitaminer og andre gode ting som man har brug for, og derfor kan man nærmest ikke komme til at spise for meget frugt. Jo mere jo bedre. Men man kan ikke leve af frugt alene, og derfor bør frugten komme oveni hvad man ellers spiser - og så kan det godt pludselig være lidt svært hvis man skal spise 3 måltider OG samtidig få plads til 5 eller 10 stykker frugt oven i det. Men vitaminerne skal man have, og så er det at man kan presse frugten ud af juicen. På den måde får man stadig (næsten) alle de vitaminer som man skal bruge, men man kan drikke juice i stedet for at spise frugt, og så har man pludselig plads i maven. For slet ikke at nævne at det er dejligt forfriskende og lækkert med sådan en omgang juice.

Men for at få juicen ud af frugten skal man bruge lidt hjælp - man kan jo dårligt stå med hænderne og presse og presse, så kommer der er i hvert fald ikke meget ud. Derfor skal man i stedet sørge for at man har en frugtpresser der kan presse frugten for en for så er det både nemt og simpelt at få en masse dejlig juice der er lige til at drikke.

Hvilken frugt skal man så vælge


Hvis du vælger en ordentligt frugtpresser kan du næsten vælge hvilken som helst frugt du vil, stort set uden begrænsninger, men der vil stadig være nogle frugter der er bedre end andre når det kommer til både mængden af væske og smagen. Den mest kendte juicefrugt er jo appelsinen og det er fordi den simpelthen er fuld af sund, nærende og ikke mindst velsmagende saft. Også æbler og pærer er rigtig gode at lave juice af, der er masser af saft i dem også og det smager også godt, men det kræver lidt ekstra at presse det ud. Frugter som f.eks. bananer kan være lidt sværere da der her ikke er så meget saft i dem, men hvis du tager frugter som blommer eller kiwi er der masser af godt at hente.

Et godt trick er at købe frugter som er ved at være for gamle. Her kan du nogle gange få dem lidt billigere og det er jo altid dejligt at spare de penge man kan, men frugten har også haft lov til at ”sætte sig” og frigøre lidt mere saft end man er vant til. Det gør at frugten ikke er så lækker at spise, men perfekt til at lave juice af.

Er der andet jeg skal være opmærksom på?


Det kan være en god ide at læse nogle brugertest inden du går ud og finder en frugtpresser, så du er sikker på at du finder den rigtige model. Der er nemlig mange at vælge imellem, så man skal passe på med bare at købe den første og den bedste med i stedet vælge en god model.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Research er ofte pengene værd

By IF-Trojka / 1 år siden

Når lønnen lige er gået ind og det er tid til at forkæle sig selv lidt er der ikke mange bedre ting at købe end et godt headset. Men når prisen på hovedtelefoner spænder fra 200 kroner til 700 kroner er det nødvendigt at sammenligne headsets og hoved...

CONTINUE READING

Comments : 0

Giv dig selv et ur, som du ikke bliver træt af

By IF-Trojka / 2 år siden

Larsen Watches er synonym med kvalitet og detalje For mange mænd er ure lidt det samme, som smykker er for mange kvinder. Fordi det ofte ikk er så velanset at mænd dækker sig i diamanter, perler og guldkæder, er ure en måde som de kan udtrykke stil...

CONTINUE READING

Comments : 0

Gaver til manden der har alt

By IF-Trojka / 3 år siden

Vi kender det alle sammen godt. Dagene nærmer sig d. 24 december, og man har ikke købt en gave. Det er ikke fordi man ikke har tænkt på det, men man hvad simpelthen ikke hvad man skal købe. Når man spørger en person, hvad han ønsker sig, får man tit...

CONTINUE READING

Comments : 0