De nyeste lysstofrør med sparerpærer

lysstofsrør med sparepære

By IF-Trojka / 3 år siden

Der findes i dag mange forskellige former for belysning. Mange går i dag op i, at alt skal være så billigt, og samtidig miljøvenligt som overhovedet muligt. Når det kommer til belysning er situationen ikke anderledes, og der er derfor heldigvis udviklet lyskilder, der både er billige, mere holdbare, og bedre for miljøet. En af disse lyskilder er lysstofrøret. Lysstofrøret er i sig selv ikke en ny opfindelse, men pæreren i lysstofrøret er blevet udviklet til, at være mere miljøvenlig i det de ikke bruger ligeså meget strøm, som den traditionelle glødepære, og samtidig vil man opleve at der er længere levetid på de nye lysstofrør med sparerpære.

Situationer hvor lysstofrør er fordelagtige.


De fleste lysstofrør, ser man oftest i forbindelse med store åbne lokaler. Dette er der en god grund til. Lysstofrør egner sig nemlig bedst, til stedet eller lokaler, hvor der er brug for meget lys. Det kan f.eks. være i forsamlingshuse eller store lagerlokaller. Der findes flere forskellige former af lysstofrør. Det de fleste tænker på, når man nævner ordet lysstofrør vil være de traditionelle aflange lysstofrør, men der findes også runde, og kompakte lysstofrør. Hvis man ikke har brug for, at lyse et stort lokale o, men i stedet, skal bruge et mere direkte eller koncentreret lys mod et bestemt punkt, det kan f.eks. være bordpladen i køkkenet, bliver det anbefalet, at man vælger et LED lysstofrør. Fordelen ved et LED lysstofrør er, at det giver lidt varmere farver, hvis det altså er det man er ude efter. Derudover bliver LED lysstofrør ikke ligeså varme, og risikoen for at man brænder sig på dem, er derfor mindre.


Fordele og ulemper ved lysstofrør


Der findes både fordele og ulemper ved at vælge lysstofrør, frem for en traditionel pære. En af fordelene er, at det er en rigtig god lyskilde, hvis man skal have lys i større rum. Lysstofrøret kan fås i den aflange udgave, og giver et klart og skarpt lys på et større areal, end en almindelig pære vil kunne gøre. Endvidere er lysstofrøret på længere sigt en af de billigste lyskilder. Det er det fordi, da har en forholdsvis lang levetid, og hvis man vælger at bruge sparerpære, vil man også kunne se den økonomiske fordel på elregningen.
En af de helt klare ulemper ved at vælge lysstofrør er, at hvis man får fat i ældre modeller, vil man kunne opleve at de flimre. Specielt når man tænder dem, vil man i nogle tilfælde kunne opleve, at der går et stykke tid, før lyset er konstant. En anden ulempe er, at rørene indeholder kviksølv. Kviksølv kan i større mængder være farligt, og man vil i værste tilfælde kunne få kviksølvsforgiftning.

Der er altså faktorer, som man med fordel kan være opmærksom på, inden man køber sine lysstofrør. Hvis man leder efter en billig lyskilde, vil lysstofrør med sparerpære klart være værd at overveje.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Find den perfekte julegave til hende

By IF-Trojka / 2 år siden

Det kan være svært at blive ved med at komme i tanke om ting, som man kan give væk i gave til sin kæreste, kone, veninde eller søster. Derfor kan det være en rigtig god ide at finde lidt inspiration til gaven via internettet. Det er vigtigt at huske...

CONTINUE READING

Comments : 0

B2B salg af led produkter

By IF-Trojka / 2 år siden

Start med det store og vent med detaljerne når du starter et firma Hvis du for nyligt har opstartet en virksomhed, er du uden tvivl bekendt med alt det arbejde det medfører. Der er uoverskueligt mange ting der skal tages højde for, og det er ikke nem...

CONTINUE READING

Comments : 0

Er billigt OK, når det kommer til sofaer og senge?

By IF-Trojka / 2 år siden

Et gammel ordsprog siger, at kvaliteten følger prisen. Dette ordsprog er dog opfundet af gamle, fastlåste virksomheder, der ikke er i stand til at genopfinde sig selv eller sine produkter. Derfor er de nødsagede til at slå på noget så ”udefinerbart”...

CONTINUE READING

Comments : 0