Få et billigt domæne til din hjemmeside

Har du gået rundt og drømt om at lave en hjemmeside det sidste stykke tid men ikke har vidst hvordan man skulle gøre? Eller er du bange for alle de mange udgifter som der normalt er bed oprettelsen af et domæne, både til køb af domæne men også til de mange forskellige dyre løsninger som web designfirmaer tilbyder. Så er det godt at vide at der er penge at spare ved at vælge et af de mange firmaer som har specialiseret sig i billige web løsninger både til private og til virksomheder, og på den måde købe Danmarks billigste domæne

Hvad kan man bruge et billigt domæne til?

Et domæne er en adresse som man bruger til hjemmesider for at kunne finde frem til dem når man indtaster dem i internet browserens søgefelt eller på søgemaskiner som Google og Yahoo. Domænet er vigtigt for hjemmesiden of skal helst have en navn som indkapsler virksomheden eller emnet som man gerne vil skrive om som privat person. Hvis man for eksempel har en salon i Hundested og gerne vil gå online er det vigtigt at ens domænenavn afspejler sin profession og navnet på stedet. Så hvis stedet hedder Salon Hundested ville et oplagt domæne være www.salon-hundested.dk . Man kan også vælge et helt tilfældigt domæne, men dette er helt sikker ikke at anbefale, da man dermed nok ikke får et navn som afspejler sin virksomhed og som derfor er til at huske. Hvis man derimod er privat og gerne vil lave en hjemmeside om sig selv og sin familie bare til de nærmeste i ens omgangskreds, kan man med fordel vælge et tilfældigt domæne. Et fordi de er billigere end normale domæner, to fordi at man nok ikke ønsker alle mulige tilfældige kommer ind og ser på familiefotos som egentlig kun er tiltænkt den nærmeste familie og de nærmeste venner. Ved at vælge et tilfældigt domæne sikre du dig i mod at alle mulige kommer ind på din hjemmeside ved en fejl og begynder at kigge på billeder af dig og din families tur til Egypten eller til Thailand.

Er det svært at få sig et domæne?

På internettet er intet umuligt og man kan med fordel få sig et domæne som er både billigt og sikret i mod plagiering. Med en enkel Google søgning finder du en af de mange hjemmesider som tilbyder et domæne. Nogle koster mere end andre, og derfor er det en god idé at tjekke markedet grundigt før at du køber et produkt. Du skal også tænke på hvad du skal bruge dit domæne til. Om du skal bruge det privat eller i professionelt henseende. Mange kommer tit i klemme ved at de køber et domæne for mange tusinde kroner for så simpelthen at finde ud af at de ikke kan bruge domænet fordi det ikke rammer plet, eller de simpelthen har mistet lysten til at drive en hjemmeside.

Ad Widget

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *