Bedøvende kondomer? Hvorfor skulle den dog bedøves?

Samleje drejer sig om at få en god seksuel oplevelse. Umiddelbart vil man tro at det indebærer at man også føler mest muligt. Hvorfor så bruge bedøvende kondomer?

Det lyder måske lidt underligt, men der kan være rigtig gode grunde for det.

Rigtigt mange mænd lider af for tidligt sædafgang. Det betyder i praksis at de kommer langt før partneren. Det betyder ofte også at partneren slet ikke kan komme. Og det er helt sikkert ikke optimalt.

Der kan være mange årsager til at mænd kommer for hurtigt

For tidlig sædafgang rammer mest unge mænd. Ikke udelukkende unge, men mest. Det kan også have forskellige årsager. Nogle af årsagerne er fysiske, andre er mere diffuse eller helt klart psykiske.

At mænd i en ung alder er mest ramt har flere forklaringer. Fysisk er det sådan at huden på penishovedet er mest følsom når man er ung. Denne overfølsomhed kombineret med nyhedsværdien af oplevelsen, gør at mange unge mænd ikke holder ret længe under samleje. Til gengæld har de nemmere ved at komme oftere.

For tidligt sædafgang kan også have psykiske årsager. Det kan være almindelig nervøsitet, eller præstationspres. Det kan også være en generel usikkerhed.

Universel hjælp

Det smukke ved bedøvende kondomer er, at de kan hjælpe uanset årsagen til problemet. Bedøvende kondomer er ganske almindelige kondomer med lidt ekstra. De kommer i de samme former, størrelser og variationer. Forskellen er, at bedøvende kondomer har påført et tyndt lag af bedøvende creme på indersiden.

Det er et harmløst og mildt lokalt bedøvelsesmiddel, ikke ulig det vi kender som Hexocain mod halssmerter.

Bare rolig, det slår ikke stådrengen ud. Det gør bare huden lidt mindre følsom.

Derved føles stimuleringen mindre intensiv og det hjælper med at holde længere, uanset årsagen.

Det kommer an på en prøve

Der kommer naturligvis ingen garanti med bedøvende kondomer. Bortset af de garanteret ikke skader mandens ædle dele.

Hvor godt de hjælper med ens specifikke problem kommer an på en prøve. Forskellige mennesker har nemlig en forskellig følsomhed overfor disse lokale bedøvelsesmidler.

Derfor er mand nødt til at prøve sig frem. Hvis det virker for meget, kan man prøve kun at tage det på i kortere tid, og erstatte det så med et almindeligt kondom.

Der findes også noget andet, nemlig en serviet med samme bedøvelsesmiddel. Den kan bruges i situationer hvor man normalt ikke ville bruge et kondom. Når man har en fast partner.

Husk lige at et kondom er det bedste værn mod overføring af sygdomme. Sikkert samleje uden kondom findes ikke. Kun når du har en fast og troværdig partner kan du ellers føle dig sikker.

Den hjemmestrikkede løsning

Faktisk er det ikke raketvidenskab, at lave et mildt bedøvelsesmiddel. Du kan fx bruge nelliker. Ja, de nelliker som står bland krydderierne i køkkenet. Nelliker har en bedøvende virkning. De er igennem århundreder blevet brugt som husmiddel mod fx tandpine.

Man kan lave et afkog af nelliker og bade drengen i det. (Det anbefales at lade det køle af først…)

Man kan også købe nellikeolie i Matas eller Bodyshop og påføre en smule.

Ad Widget

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *